Boerendart

boerendart-002
boerendart-001

Boerendart bij Geelenhoof

Boerendart is een variant op het normale dartspel. Er wordt geworpen met strovorken. De totale lengte van de baan is 10 meter. De worpafstand bedraagt voor heren ongeveer 8 en voor dames 6 meter. De dartschijf heeft een diameter van 3,70 meter en is bevestigd op 6 op elkaar gestapelde strobalen. De roos bevindt zich op een hoogte van 1,80 meter  boven de grond. De breedte van de baan is 5 meter.

Ook kan worden gekozen voor een variant waarbij de strovorken met een boog moeten worden geworpen in een strobaal op afstand.

Het werpen met strovorken kan gevaarlijk zijn. Er zijn daarom uiteraard een aantal regels opgesteld om uw en onze veiligheid te waarborgen.

Dit spel kan ook worden gecombineerd met bijvoorbeeld oudhollandse spellen, zoals kruiwagenrace, touwtrekken, koehoorn-ringwerpen.

Wat kost het?

  • Een spel is € 10,- per persoon.
    Kinderen van 7 t/m 12 jaar betalen € 5,- Kinderen tot 6 jaar gratis.
  • Kop koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door boerendart: € 14,50  per persoon.
  • Kinderen siroop i.p.v. koffie/thee.
  • Tweede spel naar keuze: € 5,- per persoon. (Handboogschieten, luchtbuksschieten extra toeslag)
  • Er is koffie, thee en gekoelde drank verkrijgbaar tijdens de activiteit. Graag bij reserveren melden. Eigen meegebrachte consumpties op ons terrein is niet toegestaan.
  • BBQ of koud/warm buffet behoren ook tot de mogelijkheden voor groepen

Overige info

TIP: dit spel wordt gespeeld op ons activiteitenterrein.
Dit is een weiland, dus makkelijke schoenen aandoen/meenemen!

Reserveer nu

Geelenhoof beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum voor winter en zomer. Geschikt voor teambuilding activiteiten, personeelsuitjes / bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten verenigingen, familiefeesten en vrijgezellenfeesten.

Scroll naar boven