Tentlodges

image002
image001

Glamping in Limburg in een volledig ingerichte tentlodge

Glamping is dé trend van deze tijd. Het luxe kamperen, een volledig ingerichte tentlodge huren. U kiest voor een KGC camping met veel faciliteiten, gecombineerd met de charme en de vrijheid van het kamperen. De tentlodge heeft op de camping een ideale locatie om te combineren met familie of vrienden die in het bezit zijn van een eigen kampeermiddel.

De volledig ingerichte Lodge is geschikt voor 4 personen. De Lodge is onlangs volledig gerenoveerd (nieuwe vloer, nieuwe keuken). Het ruime formaat van 6 × 6 meter zorgt voor veel leefruimte. Ook is er een luifel van 3 × 3 meter, ideaal om buiten te genieten bij alle weersomstandigheden.
De inrichting is compleet met toilet / wastafelmeubel, volledig ingerichte keuken, zithoek, 2 aparte slaapkamers met 2 x een 1 persoonsbed (ruimte voor babybed), water, gas en elektriciteit.

De Tentlodge is gelijkvloers dus ook ideaal voor ouderen of jonge kinderen.

De tentlodge is gemaakt van stevige aluminium profielen met grote aluminium schuiframen en een schuifpui. Een raamelement over de gehele lengte van het dak zorgt voor een mooie lichtinval. De tentlodge is voorzien van dakisolatie.

Reserveer nu

Verblijven in een tentlodge voorzien van alle gemakken? 

Scroll naar boven