Over Geelenhoof

FAM FOTO UITSNEDE

Historie

Geelenhoof is de naam van de boerderij aan de Grathemerweg 16 in Kelpen-Oler. Deze naam dateert uit begin 1800. Geelenhoof was een overnachtingsplaats voor de toenmalige paardenpostkoets van Nederland naar België. 

Het oudste gebouw op het terrein dateert al uit 1620. In deze voormalige stal is nu het partycentrum gevestigd.

Geelenhoof is een echt familiebedrijf: 3 generaties wonen en werken er om het u als gast iedere dag naar de zin te maken.

Wij heten u van harte welkom.
Familie Kamp,
Marcel, Irma, Maaike, Maarten, Floris, Linde en Merel

Regio Midden-Limburg

De omgeving van Geelenhoof heeft meer te bieden dan u wellicht denkt! Maasplassen (natuur en recreatie); Legio wandel-, fietsroutes; mogelijkheden voor fietsverhuur;  Funshopping (o.m. Designer Outlet Roermond en Retail Park in Roermond); het Witte Stadje Thorn; Maaseik Belgie; Zwemparadijzen. Kastelen, Natuurgebieden o.m. Beegderheide, Koningssteen, Nationale parken Groote Peel; Meinweg; Geuzendijk en Isabellagreend. Openluchtmuseum Eynderhoof; Biologische bedrijfsbezoeken.

 

Golfbaan Land van Thorn in Hunsel heeft een 9 holes golfbaan waar u met of zonder GVB terecht kunt. De golfbaan bevindt zich 4 km vanaf camping Geelenhoof.

 

Fietsknooppunten Midden-Limburg

Wilt u thuis alvast fietsroutes bekijken? Download thuis alvast de Fietsroutes midden Limburg met vele fietsroutes. (selecteer bij “filter” Kelpen-Oler, Baexem, Thorn, Ell) of download de Vissensteert route en Tungelroyse Beek route van de ANWB.
De Tungelroyse Beek route start vanaf de camping bij knooppunt 71.
De Vissensteert route start bij knooppunt 48. (U fietst vanaf knooppunt 71 naar 96, 95, 48)

 

Bij de receptie hebben wij een fietsknooppuntenkaart voor u en een boekje met mooie dorps-ommetjes in onze regio om te wandelen. (Gratis bij meerdere nachten) Bent u van plan het historische centrum van het Witte Stadje Thorn te bezoeken? Klik Hier voor veel informatie en mogelijkheden.

w.whatismyip-address.com">
google maps html generator
Scroll naar boven