Voetgolf

voetgolf-001
voetgolf-002

Voetgolf bij Geelenhoof

Voetgolf is sportief en uitdagend. Voor de voetballers leuk om balgevoel en techniek te testen. Maar ook de niet-voetballers zullen veel plezier beleven aan deze activiteit, want je hoeft niet te kunnen voetballen om het spel te kunnen spelen. Het spel kan op verschillende niveaus gespeeld worden.
Het betreft een parcours van 18 holes en is geschikt voor zowel kleine groepen als grotere groepen.

Voetbalgolf is een ideaal spel voor een vrijgezellendag, teambuilding activiteiten, bedrijfsuitjes / personeelsfeesten, groepsactiviteiten, verenigingen en familiefeesten.

Hoe speel je Voetgolf?
De baan heeft 18 holes. Je komt onderweg diverse diverse hindernissen tegen. De hindernissen variëren in moeilijkheidsgraad. Een hole is gemaakt als de hindernis is genomen en de bal in de put is getrapt. Op een wedstrijdformulier houden de deelnemers het aantal trappen bij. De deelnemers met het minste aantal trappen hebben gewonnen. De gemiddelde duur van het spel is ongeveer 1 ½ uur.

Wat kost het?

  • Alleen een spel € 10,- per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).
  • Kop koffie of thee en een stuk vlaai gevolgd door voetgolf: € 14,50  per persoon.
  • Kinderen siroop i.p.v. koffie/thee.
  • Tweede spel naar keuze: € 5,-  per persoon. (m.u.v. Handboogschieten, luchtbuksschieten, boerendart en indoor minigolf. Hiervoor geldt een toeslag voor begeleiding/toezicht)
  • Er is koffie/thee en gekoelde drank verkrijgbaar tijdens de activiteit. Eigen meegebrachte consumpties op ons terrein is niet toegestaan.
  • Bij regen hebben wij als alternatief onze overdekte midgetgolf.
  • BBQ of koud/warm buffet behoren ook tot de mogelijkheden voor groepen.

Overige info

TIP: dit spel wordt gespeeld op ons activiteitenterrein.
Dit is een weiland, dus makkelijke schoenen aandoen/meenemen!

Reserveer nu

Geelenhoof beschikt over een volledig uitgerust activiteitencentrum voor winter en zomer. Geschikt voor teambuilding activiteiten, personeelsuitjes / bedrijfsuitjes, groepsactiviteiten verenigingen, familiefeesten en vrijgezellenfeesten.

Scroll naar top